linkedin
flux rssgoogle plusfacebookLinked intwitteryoutube
   Online document   Awards
Home Page

Philippe & Partners

Ce ne motivează să acţionăm?

Convingerea noastră este că inovarea trebuie să fie privilegiată, deoarece reprezintă sursa progresului.
 
Acţiunea noastră este aşadar inspirată de o valoare esenţială, aflată la baza rolului social al avocatului: reuşita proiectelor dumneavoastră.
 

Cum ne exercităm profesia?

Mai înainte de toate, încercăm să vă înţelegem.
 
Din acest motiv, considerăm că rolul avocatului nu constă doar în descrierea normelor juridice, ci şi în identificarea de soluţii pragmatice, bine fundamentate juridic, care să asigure atingerea obiectivelor dumneavoastră. Mulți dintre noi au fost detașați în întreprinderi, ceea ce facilitează înțelegerea funcționării interne a clienților noștri.
 
Anticiparea evoluţiilor dreptului ne permite să contribuim la perenitatea soluţiilor juridice. Din acest motiv, cabinetul nostru se compune din avocaţi specializaţi. Acesta a stabilit de asemenea legături foarte strânse cu lumea academică, câţiva dintre avocaţii noştri îndeplinind şi funcţii în învăţământ, în cadrul principalelor universităţi belgiene şi al anumitor universităţi europene.
 
Cabinetul nostru are filiale în mai multe ţări, iar avocații noștri sunt multilingvi. Am dezvoltat, de-a lungul timpului, parteneriate privilegiate cu reţele internaţionale de avocaţi care împărtăşesc valorile noastre umaniste. Această resursă ne permite să derulăm proiectele dumneavoastră oriunde în lume.
 
Cabinetul nostru este total independent, are ca prioritate clientul şi se conduce după principii de etică profesională ireproşabilă.
 
Dat fiind că acordăm o mare atenţie gestiunii financiare sănătoase a cabinetului nostru, vă propunem un nivel deosebit de atrăgător al onorariilor.
 

Ce vă oferim?

Asigurăm servicii complete, de calitate, în marea parte a materiilor juridice.
 
O cunoaştere aprofundată şi specializată a dreptului, precum şi un stil de lucru minuţios, la care se adaugă o abordare creativă şi un strop de îndrăzneală, ne permit să vă oferim în fiecare zi: „Fine art in legal practice”, transformând practica juridică într-o adevărată artă.